Ons bedrijf

Bergsma Drain is sinds 1962 gespecialiseerd in drainage voor landbouw, grond- weg- en waterbouw en sportvelden. Vele regenval en lange winters maken drainage onmisbaar. Met verschillende drainagewerkzaamheden en onderhoud staan wij voor u klaar bij het verlagen van het grondwaterpeil. Met sleufloze machines en kettingmachines, groot en klein, hebben we voor elke grondsoort de beste machine en het materiaal.

Sportveld drainage Bergsma Drain

Uitgebreid machinepark

Afhankelijk van de grond en de wensen van u als klant, gaan wij aan de slag met een kettingmachine of een sleufloze machine. De kettinggraver gebruiken we veelal in harde zandlagen, ongerijpte klei, leemhoudende grond en grond waarin lagen zitten die water niet of slecht doorlaten. Deze lagen worden door de machine doorbroken. De sleufloze machine gaat delicater te werk en gebruiken we veelal in grasland, weide- en landbouwgrond. Dit is een kleine greep uit ons uitgebreide machinepark.

Gecertificeerd Drainagebedrijf

Bergsma Drain is een gerenommeerd en erkend drainagebedrijf, gecertificeerd met de Komo-keurmerken K4255, K4253 en K4252. De keurmerken onderstrepen ons vakmanschap om voor elke grondsoort een drainageoplossing te bieden. Wij zijn actief in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Agrarische Drainage door Bergsma Drain

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Perceel opgeven
>